Nieuwe versterking voor DOZY den Helder

Toch prettig dat de redding nabij is als je startende center naar Duitsland vertrekt, en de backup zich ernstig aan haar knie blesseert. Als dan ook de AMerikaanse vervangster nog geen werkvergunning heeft, dan kan je je voorstellen dat een coach gaat wanhopen.

Maar niet in den Helder want daar werd deze week bekend gemaakt dat net als vorig jaar center Marloes Roetgerink de ploeg uit de brand zal komen helpen. Vorig jaar was het wat later in het jaar. Eind februari maakte Roetgerink haar come back bij de ploeg van Frnak de Wit, en in de derde wedstrijd was ze weer redelijk terug op haar oude niveau met 16 punten en 8 rebounds, kort daarna gevolgd door een 20 punten 14 rebounds tegen Lekdetec.nl

In de vijf wedstrijden die Roetgerink vorig seizoen speelde kwam ze tot gemiddelden van 11 punetn en 8.4 rebounds per wedstrijd. Dit alles in 25 minuten ruim gemiddeld. Verwacht maar dat ze ook dit jaar weer cijfers laat zien die in die richting komen. MEt Roegerink onder het bord wordt DOZY den Helder zeker niet slechter! Misschien is een 41 punten zoals ze op 11 januari 2005 tegen Lieshout scoorde namens Binnenland wat te veel gevraagd, en voor 45 minuten zoals op 8 mei 2004 met Binnenland tegen Perik zal je haar ook niet hoeven op te schrijven, maar dat Roetgerink ongetwijfeld nog steeds ‘game’ heeft staat vast. De Wit Grasshoppers is gewaarschuwd!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s