Spandauw en de Lions maken valse start

Naast verschillende internationals in de DBBL, herstel Planet Photo DBBL hebben we ook nog een internationaal gelouterde en geroemde coach in de Bundesliga lopen in de persoon van Rene Spandauw.

Met zijn GISA Lions uit Halle ontving hij Rutronik Stars Keltern dat dit jaar als de grote titelfavoriet geldt. De Lions konden het voor rust al moeilijk bolwerken tegen de ook Europees actieve Stars.
Na een ruststand van 27-40 liepen de gasten nog even uit voordat Halle in het slotkwart wat terug kon doen hoewel de 66-78 overwinning duidelijk naar Keltern mee terug ging.

‘We begonnen niet goed, daar laten we het liggen’ aldus Spandauw na afloop die tevreden constateerde: ‘Op een minuut of zes van het einde komen we nog terug tot 8 waar we er ook acht achter gestaan hebben, maar daarmee was de koek op’

Topscorer voor de Lions was Brittany Hrynko met 13 punten. Khadjijan Shumpert had er 12, Tryshae Quinn 11 , net als Inken Henningsen. Voor de tegenstanders was Stina Barnert de topscorer met 18 punten. Barnert brak jaren terug door onder de vleugels van Spandauw in Saarlouis.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s