VBL Player of the week: Dozytime

Afbeeldingsresultaat voor kayla bernsenGoede kans dat als de snelheid waarmee de gegevens van het afgelopen weekend in de database verwerkt zijn een voorteken is, we een superseizoen krijgen. Meer dan een week sneller dan een jaar geleden was alles beschikbaar. Compliment aan alle scouts en ploegen!

Het is dus weer tijd voor *tromgeroffel* de player of the week. Hierbij gaan we in principe uit van de beste efficieny rate van het weekend. We zeggen in principe omdat iemand met bijvoorbeeld een keurige rating van 24 zou kunnen verliezen van iemand die laten we wat verzinnen: 7 op 7 driepunters raakschiet in dezelfde wedstrijd.

Maar nu opnieuw *tromgeroffel* want de verkiezing van deze week is achter de rug en de hoofdprijs gaat naar den Helder. Daar was namelijk Kayla Bernsen goed voor een rating van I kid you not: 33! Met 25 punten 9 rebounds 5 steals 3 assists en 4 blocks. Helaas is de sterke Amerikaanse in verband met prive omstandigheden terug naar de States.

Andere fijne prestaties waren er van Janiek van Veen met 28 punten, Gabriela Bronson met 19 punten 13 rebounds en 2 assists. Voor Lions kwam Tanya Bröring tot 17 punten 9 assists en 7 steals ook fors uit de bus (rating 29)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s