Winterslaap ?

Afbeeldingsresultaat voor livestrong bandjesDe afgelopen weken bereikten me steeds meer vragen over waarom de site niet meer geupdate werd. Blijkbaar gaan mensen na ruim een maand stilte toch vragen stellen, want in de zomer zijn we ook al even offline geweest.  Met het nieuwe jaar inmiddels op de rit, is wel het moment gekomen om een tipje van de sluier op te lichten. 
Kort na Pasen kreeg mijn vader een bericht uit het ziekenhuis dat de wereld een beetje op zijn kop zette. Zonder daarover te ver in details te treden had dat voor mij de nodige impact. Vier operaties verder en tientallen keren de uitspraak ‘Soms zijn er dingen groter dan basketball’ gedaan hebbend, mag ik met trots zeggen dat hij tweede kerstdag in goede gezondheid zijn 78e verjaardag gevierd heeft.

Langzaam wordt het leven nu weer wat normaler, en ben ik gaan nadenken over de vragen die er kwamen. Er is blijkbaar behoefte, en stiekem streelde het me ook wel dat er meer dan 6100 views waren bij wedstrijd 7 van de dames playoffs waar ik samen met de vrienden van iBasketball verslag van deed.

Daarom ga ik wel kijken naar iets van een doorstart. De precieze vorm of frequentie moet ik nog even ontdekken, maar: de updates gaan weer komen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s