Lekdetec op matchpoint

Dozy op 0-2 achterstand
Lekdetec.nl heeft gisteravond ook de tweede wedstrijd in de halve finale weten te winnen in en tegen den Helder. In een meer spannende dan goede ontmoeting trokken de dames van coach Gertjan van der Linden waardoor ze op eigen veld twee kansen hebben de 3e overwinning, die kwalificatie voor de derde finale in de historie betekent, te pakken.

Meer nog dan jongst¬le¬den za¬ter¬dag la¬gen er dit¬maal winst¬kan¬sen voor de thuis¬club, die wel weer vanaf het begin op achtervolgen aangewezen was. Den Hel¬der liet zich niet uit het veld slaan. Mede dank¬zij de sco¬ren¬de bij¬dra¬ge van Bron¬son was de scha¬de na het eer¬ste kwart ni¬hil: 19-20. Met een rake drie¬pun¬ter bij de start van kwart twee bracht de Ame¬ri¬kaan¬se haar ploeg, na 2-0, voor het eerst weer aan de lei¬ding: 22-20.
Halverwege had de titelhouder een klein gaatje: 37-40.
Het te¬rug¬knok¬ken in de wed¬strijd kost¬te an¬der¬maal veel ener¬gie voor de smal¬le Hel¬der¬se ba¬sis, die te¬vens Lynn Ta¬mis al snel met drie fou¬ten de bank zag op¬zoe¬ken. Vicenzetto’s formatie had de nodige moeite om Cornelia Fondren (34 punten) in te tomen die op 2 na alle punten in het derde bedrijf noteerde van de landskampioen.

In de slotfase liep het gat verder op, en kon Dozy niet dichter komen dan zes, waarmee de stand uiteindelijk in de serie op 0-2 in Bemmels voordeel belandde. De landskampioen kan het zaterdag in eigen huis afmaken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s