We gaan op herhaling!

Vorig jaar begin juni pakte Lekdetec.nl in een zinderende finaleserie de landstitel tegen Solar Systemen Grasshoppers. Beide ploegen ontmoeten elkaar dit jaar opnieuw in de finale nadat Grasshoppers gister Loon Lions terugwees.

De serie vorig jaar werd er één waar nog jaren over nagepraat wordt. Grasshoppers kwam als underdog de finale in, en won vervolgens de eerste twee wedstrijden in Bemmel! Koekoek, hier zijn wij! Het noopte het bestuur in Bemmel tot een rigoreuze stap door een nieuwe headcoach aan te stellen voor de mogelijk maar twee resterende wedstrijden. Anouk Biesters nam die taak op zich, en zag de achterstand naar 3-1 lopen. Toch gaf de ervaren formatie uit Bemmel niet op, en mede dankzij een briljant spelende Rowie Jongeling in wedstrijd vijf kwam er uiteindelijk een game7 uit. Daarin trok Lekdetec aan het langste eind. De wedstrijd is terug te kijken op youtube, en had de laatste keer dat ik keek meer dan 6000 hits gehad. Een ongelooflijk aantal!

Komt er een nieuwe reeks streams aan? Het is mij op dit moment nog niet bekend, maar dat het een knallende finale wordt met twee teams die in ieder geval redelijk compleet lijken te kunnen spelen is zeker! Als er nou toch eens duidelijk zou zijn over hoeveel wedstrijden de finale gaat. In het competitieboek stond best of five, maar de arbitrage heeft te horen gekregen dat de finale over best of seven gaat. We zijn benieuwd! Wie gaat er winnen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s